• Lettergrootte
  • A
  • A
  • A
Ooglidontsteking behandeling
Blepharitis en droge ogen behandeling

Ooglidontsteking behandeling

BlephEx is een methode voor de behandeling van blepharitis (ooglidontsteking) en droge ogen. Op veilige, effectieve en pijnloze wijze wordt met behulp van een elektrisch aangedreven sponsje uw ooglid als het ware gepolijst en uw wimpers gereinigd. De schilfers en talg worden hiermee afgebroken, waardoor de biofilm gereinigd wordt. Hierdoor verminderen al snel de bijkomende symptomen als jeuk, droge ogen, zandkorrelgevoel en geïrriteerde ogen.

Tevens wordt BlephEx als preventieve behandelmethode ingezet, om (terugkerende) blepharitis, droge ogen, een meiboomklierdysfunctie of hoornvliesontsteking te voorkomen.

Ook wordt de BlephEx behandeling ingezet voor een staaroperatie of ooglaser behandeling uit, zodat uw traanfilm gezonder is waardoor de behandeling veiliger en soms ook effectiever uitgevoerd kan worden. En om contactlenzen te kunnen blijven dragen, want een ontstoken ooglid en droge ogen gaan vaak niet goed samen met het dragen van contactlenzen.

Een BlephEx specialist reinigt in 10 minuten, middels een elektrisch aangedreven sponsje op een veilige, effectieve en pijnloze manier uw oogleden om zo de biofilm langs de rand van uw oogleden af te breken.

Wie voert de behandeling uit? »

Wilt u een intakegesprek?

Nieuwsgierig of de BlephEx behandeling ook iets voor u is? Neem dan contact op met een behandellocatie voor een intakegesprek of een behandeling.

Ook moedigen wij u aan om de video te bekijken om meer te weten te komen over de BlephEx behandeling.

Zoek een behandellocatie »

Laatste nieuws

Email nieuwsbrief

Inschrijving voor updates over droge ogen, producten en eventuele kortingen, nieuwe behandellocaties. Max. 2 keer per maand.