• Taille de la police
  • A
  • A
  • A
De behandeling

Een BlephEx specialist reinigt in 10 minuten, middels een elektrisch aangedreven sponsje op een veilige, effectieve en pijnloze manier uw oogleden om zo de biofilm langs de rand van uw oogleden af te breken.

De behandeling

BlephEx is een methode voor de behandeling van blepharitis (ooglidontsteking) en droge ogen. Op veilige, effectieve en pijnloze wijze wordt met behulp van een elektrisch aangedreven sponsje uw ooglid als het ware gepolijst en uw wimpers gereinigd. De schilfers en talg worden hiermee afgebroken, waardoor de biofilm gereinigd wordt. Hierdoor verminderen al snel de bijkomende symptomen als jeuk, droge ogen, zandkorrelgevoel en geïrriteerde ogen.

Tevens wordt BlephEx als preventieve behandelmethode ingezet, om (terugkerende) blepharitis, droge ogen, een meiboomklierdysfunctie of hoornvliesontsteking te voorkomen.

Ook wordt de BlephEx behandeling ingezet voor een staaroperatie of ooglaser behandeling uit, zodat uw traanfilm gezonder is waardoor de behandeling veiliger en soms ook effectiever uitgevoerd kan worden. En om contactlenzen te kunnen blijven dragen, want een ontstoken ooglid en droge ogen gaan vaak niet goed samen met het dragen van contactlenzen.

Wie voert de behandeling uit? »

Voulez-vous un entretien d’admission?

Curieux de savoir si le traitement BlephEx vous convient aussi? Ensuite, contactez un lieu de traitement pour une entrevue d’admission ou un traitement.

Nous vous encourageons également à regarder la vidéo pour en savoir plus sur le traitement BlephEx.

Trouvez le BlephEx le plus proche de vous »