• Lettergrootte
  • A
  • A
  • A
Nieuws Lees hier het laatste nieuws

De zoektocht naar een effectieve behandelmethode voor DEBS

26-10-16

Waarom BlephEx in de strijd tegen ontstoken oogleden

Dr. Rob Wouters, oogarts, heeft al jarenlang veel mensen met klachten van droge ogen en blepharitis op zijn spreekuren. De klachten bij de mensen zijn meestal chronisch. Een betere begeleiding en een betere behandelmethode voor de mensen met deze klachten moest mogelijk zijn. Hier is de zoektocht naar een effectieve behandelmethode voor droge ogen en blepharitis begonnen.

Rob Wouters heeft de Blephex behandeling uitvoerig getest. Op basis van de beschikbare resultaten en de test periode, is geconcludeerd dat de BlephEx behandeling effectief is. Antibiotica geven en/of de oogleden poetsen met wattenstaafjes gedrenkt in babyshampoo blijkt niet effectief. Dit werkt juist contraproductief. Langdurig en veelvuldig antibiotica voorschrijven leidt tot resistentie. En door het gebruik van babyshampoo ontvet je de traanfilm. Dit heeft meer klachten van droge ogen tot gevolg.

Met de zoektocht naar een effectieve behandelmethode voor het droge ogen en blepharitis syndroom (DEBS) is de Blephex behandeling een succes gebleken. Een Blephex behandeling reinigt het ontstoken ooglid. Hierdoor blijft de ooglidrand gezond.

Benieuwd geworden? Laat u adviseren door een behandellocatie in uw regio: https://www.blephex.nl/behandellocaties/ 

Email nieuwsbrief

Inschrijving voor updates over droge ogen, producten en eventuele kortingen, nieuwe behandellocaties. Max. 2 keer per maand.