• Lettergrootte
  • A
  • A
  • A
Klantervaringen Lees de ervaringen van onze klanten

Klanten

Sandra D., Utrecht
”Na de BlephEx behandeling werd mij geadviseerd om mijn ooglidhygiëne te onderhouden met de Blephaclean en warmtebehandeling te doen met de Blepha Eyebag. Door deze tips blijven mijn klachten nu weg en kan ik genieten van al het moois!”

Jan D., Nijmegen
”Goed advies, netjes verpakt en snel geleverd. Fijn!”

Menno T., Rotterdam
“Zeer tevreden over de BlephEx behandeling. Daarna advies voor thuiszorg-producten gekregen en via de webshop besteld. Helemaal blij!”

Klaas K., Julianadorp
”De BlephEx behandeling heeft ervoor gezorgd dat mijn oogleden schoner waren dan ooit tevoren, maar met het daarna gebruiken van de Blephademodex en Thealoz Duo heb ik mijn klachten van rode brandende oogleden en ogen zo kunnen verminderen dat ik zeer tevreden ben. Ik gebruik de producten nog en herhaal de BlephEx behandeling 1x per jaar. Top!”

Chantal B., Heerlen
”Ik heb vaak ontstekingen aan mijn oogleden en krijg daardoor ook tranende en brandende ogen. Door de BlephEx behandeling zijn deze klachten gigantisch afgenomen. Met behulp van de Thealoz Duo branden mijn ogen veel minder en met de Blephaclean verzorg ik nu dagelijks mijn oogleden waardoor ik minder ontstekingen heb. De BlephEx behandeling doe ik nog 2x per jaar zodat een specialist mijn oogleden echt goed reinigt, net als mijn tanden bij de mondhygiënist. Dank voor de fijne behandeling en advisering!”

Charlotte V., Purmerend
”Snelle reactie en levering. Zeer tevreden met de producten.”

Peter van V., Wognum
“Ik had altijd veel last van jeuk en irritatie in mijn ogen. ‘S ochtends plakten mijn ogen aan elkaar. Ik bleek blepharitis te hebben. Ik ben de Blephex behandeling gaan volgen en ik merkte na de eerste behandeling al een enorm verschil. Ik ga er altijd graag weer heen!”

Janneke Boomgaard, Alkmaar.
“Sinds ik Blephex behandelingen onderga heb ik bijna geen last meer van mijn ogen. Ik voel me herboren, zo fijn!

C. Snel, Alkmaar
“Na uitleg over de BlephEx behandeling besloten om het te proberen. Geen spijt! Ik heb er dagelijks veel plezier van! Ik had wel 30% meer zicht bij de volgende meting.”

Behandelaars

Sharon Knevel, behandelaar bij Oogcentrum Noordholland, Heerhugowaard.
“De reacties en resultaten zijn positief en de mensen vinden het fijn dat er eindelijk iets is waarmee hun klachten in de meeste gevallen een stuk minder is of ook helemaal even voor een geruime tijd weg kunnen zijn.”

Layla Bankras, behandelaar bij Oogcentrum Noordholland, Heerhugowaard.
“De Blephex behandeling voer ik nu zo’n 2 jaar uit en de ervaringen van de patienten zijn erg positief. Tevens geef ik scholing over de BlephEx behandeling aan diverse optometristen uit heel Nederland.”

Amber Kat, behandelaar bij Oogcentrum Noordholland, Heerhugowaard.
“Wat ik van de meeste patiënten vlak na de behandeling te horen krijg, is dat ze meteen een fris en schoon gevoel hebben aan de ogen. Ook is er meestal op de voor en na foto’s een groot verschil te zien.”

 

Wilt u een intakegesprek?

Nieuwsgierig of de BlephEx behandeling ook iets voor u is? Neem dan contact op met een behandellocatie voor een intakegesprek of een behandeling.

Ook moedigen wij u aan om de video te bekijken om meer te weten te komen over de BlephEx behandeling.

Zoek een behandellocatie »

Laatste nieuws

Email nieuwsbrief

Inschrijving voor updates over droge ogen, producten en eventuele kortingen, nieuwe behandellocaties. Max. 2 keer per maand.