• Lettergrootte
  • A
  • A
  • A
Klantervaringen Lees de ervaringen van onze klanten

Klanten

Peter van Veen, klant, Wognum
“Ik had altijd veel last van jeuk en irritatie in mijn ogen. ‘S ochtends plakten mijn ogen aan elkaar. Ik bleek blepharitis te hebben. Ik ben de Blephex behandeling gaan volgen en ik merkte na de eerste behandeling al een enorm verschil. Ik ga er altijd graag weer heen!”

Janneke Boomgaard, klant, Alkmaar.
“Sinds ik Blephex behandelingen onderga heb ik bijna geen last meer van mijn ogen. Ik voel me herboren, zo fijn!

C. Snel, klant, Alkmaar
“Na uitleg over de BlephEx behandeling besloten om het te proberen. Geen spijt! Ik heb er dagelijks veel plezier van! Ik had wel 30% meer zicht bij de volgende meting.”

Behandelaars

Sharon Knevel, behandelaar bij Oogcentrum Noordholland, Heerhugowaard.
“De reacties en resultaten zijn positief en de mensen vinden het fijn dat er eindelijk iets is waarmee hun klachten in de meeste gevallen een stuk minder is of ook helemaal even voor een geruime tijd weg kunnen zijn.”

Layla Bankras, behandelaar bij Oogcentrum Noordholland, Heerhugowaard.
“De Blephex behandeling voer ik nu zo’n 2 jaar uit en de ervaringen van de patienten zijn erg positief. Tevens geef ik scholing over de BlephEx behandeling aan diverse optometristen uit heel Nederland.”

Amber Kat, behandelaar bij Oogcentrum Noordholland, Heerhugowaard.
“Wat ik van de meeste patiënten vlak na de behandeling te horen krijg, is dat ze meteen een fris en schoon gevoel hebben aan de ogen. Ook is er meestal op de voor en na foto’s een groot verschil te zien.”

 

Wilt u een intakegesprek?

Nieuwsgierig of de BlephEx behandeling ook iets voor u is? Neem dan contact op met een behandellocatie voor een intakegesprek of een behandeling.

Ook moedigen wij u aan om de video te bekijken om meer te weten te komen over de BlephEx behandeling.

Zoek een behandellocatie »

Laatste nieuws

Email nieuwsbrief

Inschrijving voor updates over droge ogen, producten en eventuele kortingen, nieuwe behandellocaties. Max. 2 keer per maand.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.