• Lettergrootte
  • A
  • A
  • A

BlephEx Nederland heeft het distributierecht van de BlephEx behandeling binnen Nederland. Met deze mooie behandelmethode kunnen wij een bijdrage leveren aan het verlichten of zelfs volledig klachtenvrij maken van mensen met droge ogen en/of blepharitis.  Wij zetten onze kennis en kunde in om van de BlephEx behandeling een succes te maken voor zowel de klant als voor onze behandellocaties. U kunt op ons rekenen!

Teamleden

Ik streef naar effectieve oogzorg met de BlephEx behandeling bij uw oogspecialist! Rob Wouters  Oogarts, MHA, directeur
Ik streef naar effectieve oogzorg, met oog voor een positieve impact op mens en gemeenschap! Julius Wouters Ondernemer, business development
Ik draag middels een efficiënte werkwijze graag bij aan het maatschappelijke doel van Blephex. Dion Bootsveld Stagiair procesmanagement & events

Rob en Julius zijn verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitrollen van de organisatie BlephEx Nederland. BlephEx Nederland staat voor preventieve oogzorg. Het voorkomen van chronische oogafwijkingen veroorzaakt door droge ogen en/of blepharitis wordt mogelijk met BlephEx. Met deze mooie behandelmethode kunnen wij een bijdrage leveren aan het verlichten of zelfs volledig klachtenvrij maken van mensen met droge ogen en/of blepharitis. Wij zetten onze kennis en kunde in om van de BlephEx behandeling een succes te maken voor zowel de klant als voor onze behandellocaties. U kunt op ons rekenen!

Dion is student bedrijfskunde. Met zijn bedrijfskundige kennis komt hij bij Blephex Nederland zijn hbo-stage lopen. Vanaf 4 februari tot eind juni zal Dion bijdragen aan een efficiënte ontwikkeling van de onderneming. Dion zal zich bezig gaan houden met het analyseren en evalueren van interne bedrijfsprocessen om deze vervolgen te kunnen verbeteren. Tevens zal het organiseren van evenementen tot zijn verantwoordelijkheid behoren. Het bijdragen aan de ontwikkeling van Blephex Nederland ziet hij als een mooie uitdaging met een mooi maatschappelijk doel. In het dagelijks leven is Dion een fanatiek sporter met veel doorzettingsvermogen en behaald hij graag zijn doelen.

Samenwerkingen

Théa Pharma

Théa Pharma is een onafhankelijke oftalmologische farmaceutische familieonderneming gespecialiseerd in het onderzoek, de ontwikkeling en commercialisatie van conserveermiddelvrije oogzorgproducten.

Solvo

In samenwerking met Solvo heeft BlephEx Nederland een dossier ontwikkeld over droge ogen en blepharitis – ook wel ontstoken ooglid of ooglidrandontsteking genoemd. Solvo is een gezondheidsnetwerk met vier hoofdwebsites. Elke website van Solvo biedt een zo breed mogelijk spectrum aan gezondheidsinformatie. Op  Gezondheidsplein.nl vindt u een compleet overzicht van aandoeningen. Vragen als ‘Wat is het’, ‘Wat is de oorzaak’ en ‘Wat zijn de symptomen’ staan centraal.

Wilt u een intakegesprek?

Nieuwsgierig of de BlephEx behandeling ook iets voor u is? Neem dan contact op met een behandellocatie voor een intakegesprek of een behandeling.

Ook moedigen wij u aan om de video te bekijken om meer te weten te komen over de BlephEx behandeling.

Zoek een behandellocatie »

Laatste nieuws

Email nieuwsbrief

Inschrijving voor updates over droge ogen, producten en eventuele kortingen, nieuwe behandellocaties. Max. 2 keer per maand.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.