• Lettergrootte
  • A
  • A
  • A

BlephEx Nederland heeft het distributierecht van de BlephEx behandeling binnen Nederland. Met deze mooie behandelmethode kunnen wij een bijdrage leveren aan het verlichten of zelfs volledig klachtenvrij maken van mensen met droge ogen en/of blepharitis. 

Wij zetten onze kennis en kunde in om van de BlephEx behandeling een succes te maken voor zowel de klant als voor onze behandellocaties. U kunt op ons rekenen!

Teamleden

Ik streef naar effectieve oogzorg met de BlephEx behandeling bij uw oogspecialist! Rob Wouters  Oogarts, MHA, directeur
Ontwikkelen van een bedrijf met oog voor een positieve impact op mens en gemeenschap! Julius Wouters Business development

Samen zijn wij verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitrollen van de organisatie BlephEx Nederland. BlephEx Nederland staat voor preventieve oogzorg. Het voorkomen van chronische oogafwijkingen veroorzaakt door droge ogen en/of blepharitis wordt mogelijk met BlephEx. Met deze mooie behandelmethode kunnen wij een bijdrage leveren aan het verlichten of zelfs volledig klachtenvrij maken van mensen met droge ogen en/of blepharitis. Wij zetten onze kennis en kunde in om van de BlephEx behandeling een succes te maken voor zowel de klant als voor onze behandellocaties. U kunt op ons rekenen!

Samenwerkingen

Théa Pharma

Théa Pharma is een onafhankelijke oftalmologische farmaceutische familieonderneming gespecialiseerd in het onderzoek, de ontwikkeling en commercialisatie van conserveermiddelvrije oogzorgproducten.

Solvo

In samenwerking met Solvo heeft BlephEx Nederland een dossier ontwikkeld over droge ogen en blepharitis – ook wel ontstoken ooglid of ooglidrandontsteking genoemd.
Solvo is een gezondheidsnetwerk met vier hoofdwebsites. Elke website van Solvo biedt een zo breed mogelijk spectrum aan gezondheidsinformatie. Op  Gezondheidsplein.nl vindt u een compleet overzicht van aandoeningen. Vragen als ‘Wat is het’, ‘Wat is de oorzaak’ en ‘Wat zijn de symptomen’ staan centraal.

 

Wilt u een intakegesprek?

Nieuwsgierig of de BlephEx behandeling ook iets voor u is? Neem dan contact op met een behandellocatie voor een intakegesprek of een behandeling.

Ook moedigen wij u aan om de video te bekijken om meer te weten te komen over de BlephEx behandeling.

Zoek een behandellocatie »

Laatste nieuws