• Lettergrootte
  • A
  • A
  • A
Behandellocaties

De BlephEx behandeling is in Amerika ontwikkeld, en wordt ondertussen in meer dan tien landen succesvol aangeboden aan mensen met een ooglid(rand) ontsteking en/of droge ogen.

Zoek een behandellocatie

In Nederland wordt de BlephEx behandeling op diverse locaties, bij verschillende oogspecialisten (optometristen en oogartsen) uitgevoerd. Vul uw postcode in om de voor u dichtstbijzijnde behandellocatie te vinden.

Kunt u geen BlephEx behandellocatie bij u in de buurt vinden? Geen paniek! Wij werken hard aan de uitbreiding van ons netwerk bestaande uit BlephEx specialisten binnen Nederland.

Tevens moedigen wij u aan om de voor u dichtstbijzijnde mogelijke behandellocatie te benaderen, en hen te vertellen over de BlephEx behandeling.

Bent u optometrist, oogarts of huisarts en bent u geïnteresseerd in het aanbieden van de BlephEx behandeling? Lees meer over de mogelijkheden op de pagina informatieaanvraag.

Geef behandellocatie feedback

U kunt de behandellocatie waar u behandeld bent waarderen. Zoek hiervoor in bovenstaande Google Maps de behandellocatie op en geef uw feedback.

Wilt u een intakegesprek?

Nieuwsgierig of de BlephEx behandeling ook iets voor u is? Neem dan contact op met een behandellocatie voor een intakegesprek of een behandeling.

Ook moedigen wij u aan om de video te bekijken om meer te weten te komen over de BlephEx behandeling.

Zoek een behandellocatie »

Laatste nieuws

Email nieuwsbrief

Inschrijving voor updates over droge ogen, producten en eventuele kortingen, nieuwe behandellocaties. Max. 2 keer per maand.