• Lettergrootte
  • A
  • A
  • A
Behandeling ontstoken oog
Behandeling ontstoken oog

Veilige behandeling voor een ontstoken oog

BlephEx is een effectieve behandeling voor een ontstoken oog, ook wel ooglidontsteking genoemd. Bij het behandelen van blepharitis maken we gebruiken van een effectieve en pijnloze methode. Met een elektrisch aangedreven sponsje wordt uw ooglid als het ware gepolijst en uw wimpers gereinigd. Dankzij BlephEx worden de schilfers en talg afgebroken, waardoor de biofilm schoon blijft. Door deze veilige behandeling voor een onstoken oog worden bijkomende symptomen als jeuk en droge ogen aanzienlijk verminderd. Daarnaast zetten we BlephEx in als preventieve behandelmethode. Terugkerende blepharitis, droge ogen of een hoornvliesontsteking zijn door de behandeling te voorkomen.

De behandeling wordt niet alleen voor een ontstoken oog ingezet, maar is ook een ideaal middel voor een staaroperatie of ooglaser behandeling. Dankzij de BlephEx behandelmethode wordt uw traanfilm een stuk gezonder, waardoor de behandeling/operatie veiliger en soms ook effectiever uitgevoerd wordt. Om contactlenzen te blijven dragen, is een ooglidbehandeling tegen blepharitis de uitkomst. Een ontstoken ooglid en droge ogen is geen goede combinatie met contactlenzen. Bent u op zoek naar een effectieve behandeling voor een ontstoken oog? Neem direct contact op.

Een BlephEx specialist reinigt in 10 minuten, middels een elektrisch aangedreven sponsje op een veilige, effectieve en pijnloze manier uw oogleden om zo de biofilm langs de rand van uw oogleden af te breken.

Wie voert de behandeling uit? »

Wilt u een intakegesprek?

Nieuwsgierig of de BlephEx behandeling ook iets voor u is? Neem dan contact op met een behandellocatie voor een intakegesprek of een behandeling.

Ook moedigen wij u aan om de video te bekijken om meer te weten te komen over de BlephEx behandeling.

Zoek een behandellocatie »

Laatste nieuws

Email nieuwsbrief

Inschrijving voor updates over droge ogen, producten en eventuele kortingen, nieuwe behandellocaties. Max. 2 keer per maand.