Behandellocaties 

Bij de onderstaande behandellocaties kunt u terecht voor de BlephEx behandeling of voor een intakegesprek. Als u klikt op de "Contact" button wordt u automatisch naar de contact-pagina geleid van betreffende behandelaar.

Oogcentrum Noordholland

  Heerhugowaard, 088-919 18 00

 In het Oogcentrum Noordholland ligt de focus volledig op oogzorg. Door deze specialisatie kunt u vertrouwen op de meest geavanceerde apparatuur, gekoppeld aan de meest recente inzichten en de meest diepgaande deskundigheid. 


Contact

Oog en Welzijn

 Dokkum, 0519-76 00 88

Oog en Welzijn voor Vertrouwde Zorg, Dichtbij.

Bij Oog en Welzijn werken gekwalificeerde mensen volgens vaste richtlijnen met hoogwaardige apparatuur. Daarbij verliezen we uw veiligheid geen moment uit het oog. Goede zorg gaat immers verder dan een juiste diagnose en behandeling. We overtreffen graag uw verwachtingen!

Contact

Oogkliniek De Horsten

 Wassenaar    070-762 03 00

U heeft last van uw ogen en de huisarts of opticien vindt het belangrijk dat een specialist de situatie beoordeelt. U zoekt een kliniek waar u vriendelijk te woord wordt gestaan en waar een ervaren en deskundige oogarts persoonlijk contact net zo belangrijk vindt als u: Welkom bij Oogkliniek De Horsten!

contact

Bergman Clinics Den Bosch

Den Bosch, 088 9000500

Bij Bergman Clinics brengen we hoogwaardige, gespecialiseerde medische zorg binnen het bereik van iedereen. In een aangename omgeving, met bijzondere aandacht voor uw wensen vanaf het eerste contact tot aan uw volledige herstel. Goed bereikbaar zijn vinden wij daarom heel belangrijk.

Contact

Oogzorg praktijk Colpa-van Tilborg

 Boskoop, 0172-214 637

U kunt bij Oogzorgpraktijk Colpa-van Tilborg terecht voor een allesomvattend aanbod van oogzorg tot gehoorzorg en meer. Wij streven er naar om u waar gewenst te kunnen ondersteunen met goed advies. Of het nu gaat om een nieuwe bril, nieuwe lenzen of specialistische oogzorg zoals bv. Droge Ogen, Glaucoom, Diabetes screening, etc…

Contact

Zuyderland Eyescan Limburg

 Sittard, 088-1111 911

Gaan uw ogen achteruit? Of is er een oogaandoening bij u geconstateerd? Kom dan naar Eyescan Limburg. U kunt bij ons terecht voor nagenoeg alle oogaandoeningen. Denk daarbij o.a. aan staar, glaucoom, diabetes en macula degeneratie en nu dus ook blepharitis en droge ogen!

Contact

OMC Zaandam

 Zaandam, 075-614 06 62

Het Oogheelkundig Medisch Centrum (OMC) is een moderne oogkliniek in Zaandam, gespecialiseerd in vele vormen van oogzorg. U kunt bij een van onze specialisten terecht voor professionele oogzorg ook op het gebied van contactlenzen, plastische chirurgie, orthoptie en low-vision. Het OMC Zaandam hanteert korte wachttijden en zeer ruime openingstijden!

Contact

Optometrie Brilservice Schagen

 Schagen, 022 429 6762

Deze stijlvolle en moderne optiekzaak biedt naast optiek ook oogzorg. Eigenaar Han Deutekom is  gediplomeerd optometrist en is het filter tussen oogarts en opticien. Hij voert een uitgebreid onderzoek uit bij verschillende oogklachten.  

Contact

Optometrie
Jan de Groot

Groningen,  050-5790220

Wilt u een objectieve oogmeting, second opinion, screening diabetes, controle bij maculadegeneratie, glaucoom en cataract, vooronderzoek en nazorg bij refractie chirurgie/laserbehandeling en multifocale implantlenzen, de optometristen bij Jan de Groot zijn u graag van dienst.

Contact

Optometrie
Groenhof Optiek

 Amstelveen020-6413919

Groenhof Optiek staat in de regio Amsterdam bekend als de gespecialiseerde opticien voor al uw vragen omtrent oogmode en oogzorg. Met een winkelruimte van meer dan 350 m2, 8  optometristen in dienst en een nauwe samenwerking met de omliggende ziekenhuizen levert Groenhof Optiek namelijk topzorg.

Contact

Kijk Op Ogen

 Moordrecht, 0182-370825

Kijk op Ogen is een moderne optiek speciaalzaak midden in het hart van Moordrecht in de omgeving van Gouderak, Gouda, Nieuwerkerk, Capelle en Nesselande. Kijk op Ogen in de ruimste zin. De opticiens en optometristen van Kijk op Ogen bieden u de beste zorg. Zorg voor ogen en oren!  

Contact

Mestrini

 Maastricht, 043-7112216

Uw ogen zijn een kostbaar goed. Daarvoor wilt u natuurlijk de allerbeste zorg. Mestrini heeft verschillende optometristen in dienst, deskundigen op het gebied van gezondheid en functioneren van het oog. 
 

Contact

Fyeo Medical

 Eersel, 0497-360860

Ooglaseren, implantlenzen of ooglidcorrecties. U kunt voor al deze behandelingen terecht bij FYEO Medical. Wij zijn van mening dat alles moet kloppen. Veiligheid, comfort en kwalitatief hoogwaardige brilvervangende- en cosmetische zorg volgens het hoogste serviceniveau!  

Contact

Oogwereld Option

 Breda, 076-5203260


Welkom bij Oogwereld Option te Breda. Al meer dan 20 jaar zijn we een begrip in Breda en omstreken als het gaat om hoogstaande oogmode en oogzorg.

Contact

Oogwereld Meijer

Bilthoven, 030-2283014


Welkom bij Oogwereld Meijer te Bilthoven. Al meer dan 40 jaar zijn we een begrip in de regio Bilthoven als het gaat om hoogstaande oogmode en oogzorg.

Contact

Oogwereld Hoeks

 Best, 0499-399489


Welkom bij Oogwereld Hoeks te Best. Al meer dan 25 jaar zijn we een begrip in Best en omstreken als het gaat om hoogstaande oogmode en oogzorg.

Contact

Oogwereld Ton Lips

 Nuenen, 040-2836436


Al meer dan 35 jaar zijn we een begrip in Nuenen en omstreken als het gaat om hoogstaande oogmode en oogzorg.

Contact

 Saton Optiek

 Oegstgeest, 071-5652090


Onze gespecialiseerde en gediplomeerde medewerkers adviseren u graag over glazen, contactlenzen, brillen en zonnebrillen.

Contact

Contactlens Studio Antwerpen

 Antwerpen, 0032-(0)3/233 49 33


Contactlens Studio is een gespecialiseerd aanpascentrum voor contactlenzen.

Een team van gemotiveerde optometristen begeleidt je graag bij jouw proefperiode, samen gaan we op zoek naar de voor jouw perfecte contactlenzen uit het grote aanbod.

Contact

Brilservice Woerden            

 Woerden, 0348-422055


Bij Brilservice Woerden vind je de meest up to date collecties brillen en zonnebrillen van verschillende internationale (mode)merken. Onze opticiens en adviseurs helpen je graag bij het vinden van de beste kijkoplossing, het perfecte montuur, de juiste brillenglazen en/of contactlenzen. 

“Goed zien en er goed uitzien”… dat is waar Brilservice voor staat.

Contact

Mennen en de Cock        

 Weert, 0495-544588


Mennen en de Cock is de contactlenzenspeciaalzaak voor Weert en omstreken. Onze gediplomeerde mensen staan voor u klaar. Wij doen ook uitgebreide oogonderzoeken en verschillende vloeistoffen en accessoires. 

Contact

Jongen Opticiens/Optometrie

 Heerlen, 045-5714856

Jongen Opticiens & Optometrie in Heerlen is een familiebedrijf. Wij doen optometrie, oogmode, contactlenzen en vooronderzoeken voor laser.

 

Contact

Augustijn Optiek & Optometrie

 Oud-Beijerland, 0186-618280

Augustijn Optiek & Optometrie is al sinds 1979 een begrip in Oud-Beijerland. We zijn opticien én meer! Uiteraard slagen veel klanten prima voor een bril, zonnebril of contactlenzen, maar onze onderscheidende waardes zijn onze oogzorg en de uitgebreide ooggezondheidsonderzoeken die we u kunnen bieden.

Contact

Henno Cysouw Optiek

 Terneuzen, 0115-616113

Henno Cysouw is een begrip in en rondom Zeeuws-Vlaanderen. Jong, dynamisch, trendsettend, maar bovenal professioneel. Het team van Henno Cysouw kijkt verder. Vakkundige oogmetingen, professionele adviezen en een ruime keuze aan actuele oogmode. Oogminnend, oogstrelend en oogverblindend, maar altijd haarscherp.

Contact

Oogwereld Dorst

 Zaltbommel, 0418 - 540352

Oogwereld Dorst richt zich op u als individu. Wilt u energiek, modebewust, ingetogen of juist klassiek overkomen? Voor iedereen is er wat wils, maar boven alles zorgen onze hoogopgeleide oogspecialisten voor oogzorg van de allerbeste kwaliteit voor een prijs die bij u past!


Contact

Plesman Optometriepraktijk

 Maarssen 0346-556555

Als familiebedrijf proberen wij ons te onderscheiden door persoonlijke service en ervaren oogzorg. Onze optometriepraktijk heeft een speciaal "droge ogen" spreekuur.  Op dit spreekuur behandelen wij vooral niet-functionerende kliertjes van Meiboom en ontsteking van de ooglidrand (blepharitis)

Contact

Lukx optiekspecialisten 

 Bloemendaal 023-5276769

Bij LUKX Bloemendaal nemen we graag de tijd voor onze klanten. De sfeer is ongedwongen en u kunt altijd binnenlopen om onze brillencollectie te bekijken of een afspraak in te maken voor een oogcontrole. Wij bieden nu ook de Blephex behandeling aan bij droge ogen en blepharitis. Wij denken graag met u mee, staan stil bij uw oogprobleem en nemen alle opties met u door.   

 Contact